naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Echte lambikbieren te proeven op “Dag van de oude geuze”

  Dag van de oude Geuze zaterdag 18 november
  De Lambikstoempers en het Streekproductencentrum Halle organiseren voor de 12de keer de “DAG VAN DE OUDE GEUZE” op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 in het Streekproductencentrum Poststraat 3A in Halle.
 • Week van de Smaak in Bezoekerscentrum 'De Lambiek'

  Week van de Smaak maandag 13 november
  Ook in 2017 doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak, die dit jaar plaatsvindt van 16 tot 26 november. Het thema van deze elfde editie is ‘De Smaak van Morgen’.
 • Brouwerij Boon lanceert de Geuze Discovery Box

  Boon Discovery Box zaterdag 21 oktober
  Zoals de naam doet vermoeden is de Geuze Discovery Box een doos waarin verschillende nieuwe geuze bieren ontdekt kunnen worden. De doos bevat vier nieuwe Oude Geuze Boon “VAT” bieren die elk gerijpt hebben in een specifiek eikenhouten vat uit de reserve van Brouwerij Boon.
 • Nieuw emailadres

  Logo woensdag 18 oktober
  Sinds kort heeft Visit Beersel & Bezoekerscentrum De Lambiek een nieuw emailadres, nl. visit@beersel.be. Voor al je vragen, opmerkingen of reservaties kan je voortaan mailen naar dit adres. Ons oud emailadres toerisme@beersel.be mag verwijderd worden uit uw bestanden. Bedankt voor uw begrip!
 • Brouwerij Lindemans blijft innoveren en voegt een 3e ‘Botanical Lambic’ toe aan het gamma

  Lindemans vrijdag 6 oktober
  Lambiek mag dan wel gekend zijn als één van ‘s werelds oudste bierstijlen, de enorme mogelijkheden ervan worden pas sinds de laatste decennia benut.
 • OPGEPAST: weldra werken op de Gemeenveldsite

  Gemeenveldsite zaterdag 1 juli
  De gemeenveldsite, een grote, open en groene ruimte waar iedereen kan genieten, creëren, inspireren, leren en spelen. Na vele jaren van voorbereiden en plannen tekenen, kunnen we de geplande metamorfose aan u voorstellen.
1-6 Van 6