naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Gratis geleide Herisemwandeling met bezoek Bezoekerscentrum De Lambiek

  De Lambiek dinsdag 5 september
  Gedurende de zomermaanden, vanaf juni t.e.m. oktober, organiseert Toerisme Beersel elke eerste zondag van de maand een geleide wandeling doorheen de gemeente. Een deskundige gids neemt je tijdens elke wandeling mee langs enkele interessante bezienswaardigheden in Beersel en/of deelgemeenten.
 • Sluitingsdagen De Lambiek: zie openingsuren!

  Sluitingsdagen woensdag 30 augustus
  OPGELET: Omwille van de organisatie van een evenement is BZC De Lambiek uitzonderlijk gesloten op zaterdag 16/09 van 11u00 tot 14u00. Van 14u00 tot 18u00 verwelkomt BZC De Lambiek je graag!
 • Oude Geuze Boon Black Label wint GOUD op de World Beer Awards 2017

  Boon zaterdag 26 augustus
  Oude Geuze Boon Black Label wint GOUD op de World Beer Awards 2017 te Engeland. En daar blijft het niet bij, Oude Geuze Boon valt ook in de prijzen met de bronzen medaille.
 • Café de 3 Patrijzen in Dworp heeft nieuwe uitbater!

  3 Patrijzen vrijdag 28 juli
  Op 27 September 2014 organiseerde de nieuwe uitbater van het populaire Dworpse café “De 3 Patrijzen”(Bij den Bruine) een openingsweekend. Achter de toog toen David De Bruyne, die mee gaf van de 3 Patrijzen “terug een volkscafé” te maken..
 • OPGEPAST: weldra werken op de Gemeenveldsite

  Gemeenveldsite zaterdag 1 juli
  De gemeenveldsite, een grote, open en groene ruimte waar iedereen kan genieten, creëren, inspireren, leren en spelen. Na vele jaren van voorbereiden en plannen tekenen, kunnen we de geplande metamorfose aan u voorstellen.
1-5 Van 5