naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

After Work Party @ BZC De Lambiek - donderdag 23 november

wo 11 oktober 17
Ook in 2017 doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak, die dit jaar plaatsvindt van 16 tot 26 november. Op donderdag 23 november organiseert Bezoekerscentrum 'De Lambiek' een echte After Work Party!

Kom na de werkuren genieten van een heerlijk glas Geuze of Kriek of laat je verrassen door één van de lambiekbiercocktails, eigenhandig geshaket door Baroness Beverage Catering (www.baroness.be). Eeuwige twijfelaar? Dankzij onze proefplankjes kan je verschillende Geuzes of Kriekbieren met elkaar vergelijken.

Bij een streekdrankje hoort uiteraard ook een heerlijk hapje, gemaakt door enkele lokale Beerselse producenten. Op donderdagen mogen de beentjes al eens losgegooid worden. Sluit de werkdag feestelijk af op de tonen van DJ Johnson 'n Johnson.

Wil jij zeker zijn van een gezellig plaatsje en een heerlijk lokaal hapje? Reserveer dan jouw tafeltje en/of hapje vóór 15 november en ontvang een gratis exclusief glaasje geuze!

FOOD

  • VLEES* - Hoeve Cuvry (charcuterieschotel met o.a. cervela, droge worst, Luikse pens, paté, geperste kop, mosterd van De Ster, pickles en chutney van Wildiers en brood)

  • VIS* - Vishandel Vismet (wrap met gerookte zalm, zachte mosterd van De Ster, dilleazijn van Duizendblad, sla en smeerkaas + tataki van zalm gemarineerd in Malakov Gin, gembersiroop met soja en sesamzaad)

  • KAAS* – Kaasmakerij Walschot (3 variaties met plattekaas: radijzen en pijpajuintjes, kruiden, fruit) + brood

* Kostprijs: € 6,00 per hapje

  • MIXTE SCHOTEL (een combinatie van de 3 bovenstaande): € 16,00

  • VERWENKOFFIE (koffie met enkele zoete lokale lekkernijen): € 4,00

 

Meer informatie vind je terug op www.delambiek.be en op het Facebook event. Graag op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Like dan zeker ook onze Facebookpagina (@DeLambiek) of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onze homepage.

 

PRAKTISCH

Wanneer? donderdag 23 november 2017 van 17u00 tot 21u00

Waar? Bezoekerscentrum De Lambiek, Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg

Prijzen? GRATIS TOEGANG!

Info en reserveren? Stuur een mailtje naar visit@beersel.be of bel naar 02 359 16 36 (Naam, evt. naam bedrijf, aantal personen en aankomstuur (+ eventueel hapje)).

Parking? Wegens geplande werken aan de Gemeenveldsite is onze parking momenteel niet bereikbaar. Er is een tijdelijke parking aangelegd met voldoende parkeerplaatsen op het voetbalveld, te bereiken via de Gemeenveldstraat (toegang aan C.C. De Meent).
Vanaf deze parking vertrekt een veilige looproute naar BZC De Lambiek (2 min).

Partners? Baroness Beverage Catering – Vishandel Vismet – Kaasmakerij Walschot nv – Hoeve Cuvry - DJ Johnson 'n Johnson

 

Nieuwsoverzicht
After Work

Openingsuren & contact

Visit Beersel

adres
Gemeenveldstraat 11652 Alsemberg
Tel. tel.
02 359 16 36
e-mail
visit@beersel.be

Lees meer artikels over