naar inhoud

MICE - Verhuur infrastructuur

Het bezoekerscentrum 'De Lambiek' leent zich perfect als locatie voor het organiseren van diverse evenementen. Zowel voor private als voor publieke evenementen kan het bezoekerscentrum worden gehuurd door verenigingen, firma’s of particulieren.

Het bezoekerscentrum beschikt over een moderne infrastructuur. Voor lezingen, productvoorstellingen en congressen kan er gebruik gemaakt worden van de ruime multimediazaal waar 108 personen kunnen plaatsnemen. In de multimediazaal kan je gebruik maken van moderne multimedia-apparatuur.

In de degustatieruimte kunnen tot 150 personen plaatsnemen. Vanuit de degustatieruimte bestaat er de mogelijkheid om bij mooi weer ook het gezellige terras te gebruiken. Ook de andere delen van het bezoekerscentrum kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt tijdens een verhuring.
Het bezoekerscentrum beschikt over een zeer ruime parking en is met een A+-label vlot toegankelijk voor andersvalide personen. Het hele complex is voorzien van WiFi. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is het Bezoekerscentrum 'De Lambiek' vlot bereikbaar vanuit het hele land. Ook de nabijheid van Brussel is een groot voordeel.

Hieronder kan je de modaliteiten van het bezoekerscentrum downloaden.

 

E-loket

  • Huur Bezoekerscentrum De Lambiek - aanvraagformulier

    Formulier