naar inhoud

Individueel bezoek

Biercentrum 'De Lambiek' opent 1x per maand zijn deuren voor individuele bezoeken.
Een individueel bezoek omvat toegang tot de tentoonstellingsruimte, een exclusieve videovoorstelling over het brouwproces en achteraf een gratis degustatieglaasje lambiekbier.

In de tentoonstellingsruimte ontdek je hoe lambiek wordt gebrouwd, welke ingrediënten tijdens het brouwproces worden gebruikt en wat spontane gisting is. Ook de historiek van het lambiekbier wordt in het biercentrum uitgebreid toegelicht. De elf ambachtelijke lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen die lid zijn van HORAL - Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren - worden in de verschillende vitrinekastjes voorgesteld. Je kan desgewenst naar believen de verschillende soorten Oude Geuze, Oude Kriek en andere streekbieren proeven in onze gezellige degustatieruimte.

Het biercentrum is met aangepaste toiletten, aangepaste tafels en een conflictvrije ingang volledig toegankelijk voor andersvalide personen. Het biercentrum is hiervoor in 2015 bekroond met een A+-toegankelijkheidslabel

Op kindermaat

Een leuke map vol opdrachtjes laat je samen met het gezin kennismaken met de lambiekbieren. Spelenderwijs kom je meer te weten over het brouwen van bier en oude ambachten en stielen.

Tarieven

Volwassenen: € 4 
Volwassenen uit Beersel: € 3 
Senioren 65+: € 3 
Senioren 65+ uit Beersel: € 2
Groepstarief (vanaf 15 personen): € 3 
Kinderen < 12 jaar: gratis toegang (geen degustatie inbegrepen)
Lerarenkaart / Perskaart: gratis toegang (inclusief degustatie)

Een groepsbezoek is mogelijk op andere data vanaf 20 personen of aan een minimumtarief van €60 voor kleinere groepen. Informatie en reservatie via groepsbezoeken

E-loket

  • Bezoek De Lambiek - aanvraagformulier

    Formulier