naar inhoud

Groepsbezoek

Ook in groep kan je een bezoek brengen aan ons bezoekerscentrum. Aan jou de keuze om het centrum individueel te bezoeken, of onder begeleiding van een deskundige gids.

Onze gidsen maken je in verschillende haltes wegwijs in de wereld van het lambiekbier. Ook over de historiek van de typische lambiekbieren en over HORAL en de 11 aangesloten lambiekbrouwers en -stekers zal de gids je een deskundige uitleg verschaffen. Een exclusieve film geeft een mooi beeld van het ambachtelijke brouwproces van lambiek en het steken van Oude Geuze en Oude Kriek. Na de gidsbeurt volgt een degustatie. Achteraf kan je nog naar hartenlust verschillende bieren uit ons aanbod proeven.

Het bezoekerscentrum is uitgerust met een A+-toegankelijkheidslabel en is dus zeer vlot toegankelijk voor andersvalide personen.

Hoe aanvragen

Een groepsbezoek kan steeds na reservatie plaatsvinden, zowel tijdens als buiten de gebruikelijke openingsuren. Indien u een bezoek plant buiten de openingsuren vragen wij u dit minstens zes weken vooraf te reserveren.

Reserveren voor een groepsbezoek kan via het online invulformulier, per mail op toerisme@beersel.be of telefonisch op het nummer 02 359 16 36/7.

Kostprijs

Gidsbeurt: € 70*

Groepstarief (vanaf 15 personen): € 2

*€ 10 administratieve kost inbegrepen, per eenzelfde boeking wordt deze kost slechts eenmalig aangerekend.

E-loket

  • Bezoek Bezoekerscentrum De Lambiek - aanvraagformulier

    Formulier